Forside Om TELOS       Artikler Samarbejdspartnere Referencer Kontakt
   
Om TELOS
Værdigrundlag
ArbejdsformMod til at forandre organisationer og mennesker

TELOS er en konsulentvirksomhed personificeret ved Birgit Bertelsen, der tilbyder kompetenceudvikling, primært henvendt til ledere og medarbejdere med behov for udvikling. Det kan for eksempel handle om lederudvikling eller coaching, energi og arbejdsglæde, teamudvikling eller selvledelse.

TELOS arbejder ud fra en systemisk, dvs. helhedsorienteret, socialøkologisk tænkning. Socialøkologien anskuer organisationer som levende økosystemer. Det er derfor vigtigt, at ledere har for øje, at hver eneste ændring påvirker hele organisationen. På samme måde som det kan ændre hele balancen i et økosystem, hvis et nyt dyr sættes ud.

TELOS påvirker virksomhedens energi konstruktivt, så alle ansatte kan udfolde sig selvstændigt og samtidig trække i samme retning.

Birgit Bertelsen har 25 års erfaring som konsulent i leder- og kompetenceudvikling. Først var hun 15 år hos Ankerhus og siden 5 år hos Cubion.

Birgit Bertelsen forpligtiger sig til at overholde Kodeks for Erhvervsetik, der indeholder sunde erhvervsetiske grundholdninger i forbindelse med udførelse af konsulentopgaver.

Hun har vundet Konsulentprisen  i kategorien Organisations- og ledelsesudvikling fra Dansk Management Råd for sit arbejde med selvledelse i Middelfart Sparekasse.

 

  Logic will bring you from A to B.
Imagination will take you everywhere
- Einstein

 
 
     

 

 

2009 © Telos - Alle rettigheder forbeholdes.